Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας συγχαίρει την Ε.Π.Σ. Αργολίδας που με την Κυριακάτικη ανακοίνωσή της δημοσιεύει την απόφασή της για υποχρεωτική παρουσία γιατρού ή φυσιοθεραπευτή ή νοσηλευτή ή διασώστη στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Αργολίδας από φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η Κορωνίδα Κοιλάδας θα σταθεί αρωγός σε κάθε παρόμοια απόφαση η πρωτοβουλία που θα αναβαθμίζει και θα διαφυλάξει το άθλημα που υπηρετούμε και κυρίως τους αθλητές και τα σωματεία στα οποία αγωνίζονται.



 Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας 



Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Ο Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην "συνδημότισσα" ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για την παλικαρίσια πρόκριση της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου επί του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ μέσα στο Αίγιο. 
Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση ομίλων) καθώς και στο Πρωτάθλημα της Football League (Β΄ Εθνικής), με την ευχή πως θα μας χαρίσει κι άλλες παρόμοιες συγκινήσεις.



Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Φάνη Παπασταύρου (20 ετών, Μεσοεπιθετικός), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης, του Πανθρακικού και της Ένωσης Ερμιονίδας. 
Να σημειωθεί πως την περυσινη περίοδο ήταν μέλος της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία κατεκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Football League και την σεζόν 2012-2013 ήταν στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής με την ομάδα Νέων του Πανθρακικού.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 
Ο Παπασταύρου με τα χρώματα του Πανθρακικού (Κ-20).



Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Κ-20 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ( 14/09/2014)


ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΝΕΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-2

Σε φιλικό αγώνα πού έγινε το Σάββατο στην Κοιλάδα η τοπική ομάδα κέρδισε την ομάδα Νέων της Ένωσης Ερμιονίδας με σκορ 3-2 μπροστά σε εκατό περίπου φιλάθλους.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' λεπτό με πλασέ του Κολλάς μέσα από την περιοχή .Στο 40' λεπτό ο 16χρονος Σταύρος Μπάζος με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ( 44') ο Σαγκατέλωφ με νέο πλασέ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 πού ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 73 λεπτό ο Φασιλής ( Κουτσούπης) με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1 για να μειώσει στο 77 ' ο Κολλάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σε 5-2. 
Δε δύο σημαντικές απουσίες αγωνίστηκε η Κορωνίδα αφού έλλειπαν για διάφορους λόγους ο αρχηγός της ο Παναγιώτης Μέγας και ο Γιώργος Τασσιόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο βετεράνος διαιτητής Χρήστος Παλυβός ο οποίος πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας αν και δεν είχε βοηθούς

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θανάσης Τσιρόπουλος) : Γκιόκας, Κωτσαράς, Ζέρβας,( 35' Δώρας)  Μπούρας, Μπόμπος, Κοζοκάρου, Λούμης, Λάμπρου, Μπάζος, Σαγκατέλωφ, Γκρεβτσίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Χιόνης, Φασιλής, Αλεξανδρηής, Πλατανίτης και ένας υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής .

Ένωση Ερμιονίδας Κ-20 : Δυστυχώς δεν την έχουμε .