Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Στην αυριανή Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. θα έρθουν μια σειρά από αλλαγές που αφορούν τις μεταγραφές και τα δελτία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Οι μεταγραφές θα αρχίσουν την 1η Ιουλίου και θα τελειώνουν στις 27 Φεβρουαρίου,αυξάνεται ο αριθμός ξένων ποδοσφαριστών από 5 σε 10 ενώ στην αρχική 11αδα θα μπορούν να ξεκινούν 4 και τέλος παύει να ισχύει η 10ετια καθώς θα μπει διάταξη για 1-5 έτη, ώστε ο κάθε παίχτης να επιλέγει μετά το κάθε σωματείο που θα αγωνίζεται. Βέβαια ο κάθε ποδοσφαιριστής θα μπορεί να μένει ελεύθερος κατά την διάρκεια το ισχύοντος δελτίου όμως πρώτα θα πρέπει να καταβάλει ποσό αποζημίωσης στο σωματείο για την κατάρτιση και εκπαίδευση, με το ποσό να ορίζεται από διάφορους συντελεστές που θα αποφασίσει η Ε.Π.Ο.


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016



ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ :


  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

  3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΑΓΡΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

  4. ΤΑΜΙΑΣ - ΦΛΩΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 

  5. ΜΕΛΟΣ - ΜΠΑΖΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  6. ΜΕΛΟΣ - ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  7. ΜΕΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  8. ΜΕΛΟΣ - ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

  9. ΜΕΛΟΣ - ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΜΑΚΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

10. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΚΩΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

11. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

12. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

13. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

14. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΣΤΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

16. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΦΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

17. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΦΛΩΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

18. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΒΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 



ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ.




ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του
"Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : ( Πλήρης επιβεβαίωση του Sport-Ermionida) : Ο π. Θέμης Μπάζος το νέο πρόσωπο " έκπληξη" στο Δ.Σ..


Άλλη μία κίνηση «ΜΑΤ» (!) φαίνεται πως έγινε από τον Πρόεδρο της Κορωνίδας Παναγιώτη Ηλιού, καθώς όπως διέρρευσε (και επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του sport-ermionida) στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας θα συμμετέχει φέτος και ο π. Θεμιστοκλής Μπάζος…!!

Όσοι ξέρουν τι εστί… Παπα-Θέμης μπορούν εύκολα να καταλάβουν γιατί η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί «ΜΑΤ». Αδιαμφισβήτητα είναι μια ισχυρή προσωπικότητα κοινής αποδοχής σ όλο το χωριό και όχι μόνο σ αυτό φυσικά, που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας σε κάθε επίπεδο. Πρωτοπόρος σε πολλά θέματα, εργατικός και οραματιστής, έρχεται σε πλήρη ταύτιση απόψεων με το Δ.Σ. για την Κορωνίδα πρωταγωνίστρια εντός και εκτός γηπέδου…. Γιατί ας μην ξεχνάμε το κοινωνικό προφίλ, πέραν του αγωνιστικού, που παρουσιάζει η Κορωνίδα την τελευταία 5ετία που πρωταγωνιστεί στην Αργολίδα. Τελευταία από κοινού ενέργεια Ενορίας Κοιλάδας και Κορωνίδας Κοιλάδας… η ενημέρωση και η παρότρυνση σε συμμετοχή του κόσμου της Ερμιονίδας σε συνεργασία με το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για δωρεά μυελού των οστών, για όσους χρίζουν ανάγκη μεταμόσχευσης. 

Από πλευράς μας…. Να ευχηθούμε και εμείς καλή θητεία για τον π. Θεμιστοκλή στο Δ.Σ. της Κορωνίδας… και καλή πορεία…!

από το sport-ermionida


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κορωνίς Κοιλάδας : "ΜΠΑΜ" με τον Γιώργο Γεωργόπουλο στο νέο Δ.Σ. - Συνεχίζει ο Π. Ηλιού στην Προεδρία.



Έσκασε η “ΒΟΜΒΑ” (!) …. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ το νέο πρόσωπο στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας…! 


Κίνηση «ΜΑΤ» φαίνεται πως έκανε ο τέως αλλά και νυν απ’ ότι όλα δείχνουν Πρόεδρος της Κορωνίδας Κοιλάδας Παναγιώτης Ηλιού, καθώς έπεισε σε συνοπτικές και μεθοδικές κινήσεις τον έγκριτο νομικό Γιώργο Γεωργόπουλο να συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. της Κορωνίδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να καταλήγει στο πόστο του Υπευθύνου Επικοινωνίας της Κορωνίδας αλλά ενδεχομένως και του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Αν αυτά αληθεύουν, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα σ’ όλα τα επίπεδα την Κορωνίδα αναβαθμίζοντας σημαντικά την λειτουργεία της. 

Από κει και πέρα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως συνεχίζουν στα μέχρι τώρα πόστα τους ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ηλιού και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Αγρίμης. 

Κομβικό θεωρείται επίσης το γεγονός πως γι’ ακόμα μία χρονιά η οικ. Γεωργίου Λιβανού η οποία και είναι ο οικονομικός «αιμοδότης» της Κορωνίδας, που φέρει και το όνομα του Νησιού της, φέρεται να συμμετέχει απ’ ότι φαίνεται στην Διοίκηση με 2-3 μέλη. 


Επίσης αλλαγή θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα και στο πόστο του Γενικού Αρχηγού καθώς φαίνεται να μην υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσει ο επί χρόνια Γενικός Αρχηγός Χρήστος Κοτσαράς, αλλά απ’ ότι πληροφορούμαστε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει θα έχει μακρά πείρα στα Αργολικά γήπεδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα..! 

Τέλος, σημαντική φαίνεται να είναι και μια άλλη προσθήκη στο νέο Δ.Σ. της Κορωνίδας η οποία θα προκαλέσει αίσθηση και είναι κοινής αποδοχής από το σύνολο της Κοιλάδας, καθώς ακούγεται πως είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του χωριού με σημαντικές ικανότητες…! 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με τέτοιες κινήσεις η Κορωνίδα ισχυροποιείται απόλυτα στο Αργολικό ποδόσφαιρο και δεν μπορούν οι στόχοι της να παραμείνουν πρωταγωνιστικοί..! 

Οι τελικές και επίσημες ανακοινώσεις για το Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης….

Υ.Γ. : ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ..!


από το Sport-Ermionida

Κορωνίδα Κοιλάδας : Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ.- Πρόσωπο "έκπληξη" στο νέο Δ.Σ..


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/06) το απόγευμα στα νέα της γραφεία, η γενική συνέλευση της Κορωνίδας Κοιλάδας με την παρουσία πολλών φίλων της ομάδας να δίνουν το παρών. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :

1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Ηλιού και τον Γεν. Γραμματέα Παναγιώτη Αγρίμη.. 

2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2014-2015 

3. Λήξη θητείας του Δ.Σ. και εκλογή νέου για την χρονική περίοδο 2015-2016 

4.Ενημέρωση για την οργάνωση ,δομή και τις προοπτικές των ακαδημιών του συλλόγου. 

Αφού εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού ζήτησε από τους παρόντες να δηλώσουν ποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
Δήλωσαν περίπου 20 άτομα από τους παρόντες οι οποίοι θα «έρθουν» σε σώμα το πρωί της Κυριακής. 

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο νύν Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού που έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Προεδρικό θώκο της ομάδας, [ άραγε θα συνεχίσει (;) …και πώς να μην συνεχίσει αφού επί της 1ης Προεδρίας του η ομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα του τερματισμού (;) ], έχει εξασφαλίσει με μυστικές κινήσεις του, το ΟΚΕΥ για την συμμετοχή του στον νέο Δ.Σ. ενός «φίλου» της ομάδας που θεωρείται πρόσωπο έκπληξη και ηχηρή «μεταγραφή», ο οποίος είναι άνθρωπος του αθλητισμού της Ερμιονίδας και θα βοηθήσει πολύ χάρη και στην επαγγελματική του ιδιότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες θα μας δοθούν την Κυριακή όταν θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ.


από το Sport-Ermionida