Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πέρας των 3ήμερων εργασιών συντήρησης του γηπέδου της Κοιλάδας, φυσική έδρα της ομάδας μας Κορωνίδας, το οποίο ανακατασκευάστηκε το 2007 με δαπάνη (δωρεά) της οικογένειας του Γεωργίου Στ. Λιβανού και αποτελεί ακόμη και σήμερα το στολίδι του χωριού μας και βέβαια της ομάδας μας. 
Οι εργασίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία γι' αυτό το σκοπό. Το αποτέλεσμα είναι ορατό και αισθητό. 


* Το κόστος της συντήρησης ανέλαβε εξολοκλήρου η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας. 

* Τις εργασίες εκτέλεσαν με απόλυτη συνέπεια και επιμέλεια τα έμπειρα στελέχη της Εταιρείας "Expert Grass", τα οποία και ευχαριστούμε θερμά καθώς και την εταιρεία τους.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο






































Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας


Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ










Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικήτα Γκρεβτσίδη (22 ετών, Επιθετικό) και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην Κορωνίδα. Του εύχεται κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Επίσης ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Δρούγκα (25 ετών, Μέσο) και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ













Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λάμπρου (25 ετών, Αμυντικός), τον Γιάννη Κοτσαρά (23ετών, Αμυντικός) και τον Γιάννη Γιαννακόπουλο (23 ετών, Μεσοαμυντικός) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τρεις ταλαντούχους και σχετικά έμπειρους πια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και έχουν προσφέρει πολλά.
Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.







Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 
 
 
 




















Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδριανό Αλεξανδρή (18 ετών, Μεσοεπιθετικός), τον Αντώνη Ζέρβα (18 ετών, Αμυντικός), τον Μιχάλη Ζέρβα (17 ετών, Αμυντικός), τον Βαγγέλη Λάμπρου (15 ετών, Μεσοαμυντικός), Κων/νο Μπάζο (15 ετών, Μέσος), Δημητρη Κουτσαύτη (16 ετών, Μέσος) και τον Σταύρο Μπάζο ( 17 ετών, Μεσοεπιθετικός), για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τους "μικρούς" μας και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ευελπιστούμε πως με την σωστή καθοδήγηση ενός έμπειρου και καλού γνώστη του αντικειμένουνου προπονητή, σαν τον κ. Τσιρόπουλο, να προσφέρουν τα μέγιστα και την ερχόμενη σεζόν και θα έχουν την αναμενόμενη προσωπική βελτίωση προς όφελός τους. 
Ήδη η αρχή έγινε πέρυσι με μια γεμάτη και ουσιώδη χρονιά από τον Σταύρο Μπάζο με πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα..!

Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Κορωνίδα μας.
 

 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


















Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. 

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Ερμή Ερμιόνης, Παναρκαδικό, ΑΕΚ Τρίπολης, Ένωση Ερμιονίδας και Κυβέρι και πέρυσι από τον Ιανουάριο στην Κορωνίδα. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας και της κατάληψη της 2ης θέσης του Πρωταθλήματος. 
Τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο είμαστε πεπεισμένοι πως θα διαδραματίσει και την νέα σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.






Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μέγα (27 ετών, Μέσος) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τον Αρχηγό της ομάδας μας, έναν έμπειρο πια ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει πολλά, όντας και ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του Συλλόγου που σηκώνει "κούπα" ως Κυπελλούχος Αργολίδας την σεζόν που τελείωσε. 
Εχουμε την σιγουριά πως θα προσφέρει τα μέγιστα και θα έχει όπως πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και την ερχόμενη σεζόν. 
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.




Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας