Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 








Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γιαννακόπουλο (33 ετών, Αμυντικό) και Μάριο Κογιοκάρου (33 ετών, Μέσο) αφού ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της Κορωνίδας για την νέα σεζόν 2015-2016.
Τους εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



O A.O. «Κορωνίς» Κοιλάδας απαντώντας σε ανακοινώσεις που είδαν τις προηγούμενες μέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούν την διοργάνωση αθλητικής εορταστικής πανήγυρις - εκδήλωσης με ονομασία «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΙΛΑΔΑ 2015» το Σάββατο 15 Αυγούστου, (από το Σωματείο μας και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου) δηλώνει : «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ».

Οφείλει όμως να διευκρινίσει πως η ομάδα της Κορωνίδας δεν είναι και δεν εκπροσωπείται από ένα πρόσωπο, αλλά λειτουργεί συλλογικά και γι’ αυτό το λόγο έχει επιτελέσει τεράστιο έργο τόσο και αθλητικό όσο και σε κοινωνικό-πολιτιστικό επίπεδο, που έχουν αναδείξει την Κοιλάδα μας σε θετικό πρωταγωνιστή εντός και εκτός του Νομού μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε εκδηλώσεις όπως : 

1. Τουρνουά ποδοβόλεϊ προς ενίσχυση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

2. Ετήσια εορτή πρωτομαγιάς στο γήπεδο Κοιλάδας, σε συνεργασία με την Ενορία μας, προσφέροντας δωρεάν διασκέδαση και φαγητό στους συντοπίτες μας.

3. Ημερίδα με θέμα την Δωρεα Μυελού Των Οστών σε συνεργασία με την Ενορία μας και το ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας».

4. Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, για τα 30 χρόνια από τον θάνατό του στο Γεν. Λύκειο Κρανιδίου.

5. Διοργάνωση μεγάλου Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός κ.ά. προς τιμή του Γ. Λιβανού.

6. Βασικός διοργανωτής της «Γιορτής του Ψαρά» στην Κοιλάδα τα τελευταία χρόνια.

7. Τιμητική εκδήλωση με πρωτοβουλία της ομάδας μας, σε συνεργασία με τους άλλους φορείς και συλλόγους του χωριού μας, που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Κοιλάδας, προς την Οικ. Γ. Λιβανού, για το τεράστιο έργο που έχει προσφέρει στο χωριό μας τα τελευταία 50 χρόνια.

Αλλά και σε αθλητικό επίπεδο η ομάδα μας βρίσκεται σταθερά την τελευταία 5ετία στην πρώτη 3άδα των ομάδων της Αργολίδας και για 1η φορά στην ιστορία της κατέκτησε πέρυσι τον Τίτλο του Κυπελλούχου Αργολίδας και συμμετείχε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος αγωνιζόμενη για 1η φορά εκτός του Νομού μας. Παράλληλα πολλές διακρίσεις έχουν επιτευχθεί επίσης από τα παιδιά της Ακαδημίας της Κορωνίδας. 

Το μεγάλο όφελος απ’ όλες αυτές τις δραστηριότητες είναι το κέρδος του σεβασμού, της συμπάθειας και της εμπιστοσύνης του κόσμου της Αργολίδας αλλά και μεγάλων επώνυμων οικογενειών του τόπου μας, ειδικότερα δε της Οικ. Γ. Λιβανού. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός πως συμμετέχει δια εκπροσώπων της στο Δ.Σ. της ομάδας μας και ο ίδιος ο κος Γ. Λιβανός κατέχει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου και ευεργέτη του σωματείου.

Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν γίνει κατά κύριο λόγο για την ανάδειξη της Κοιλάδας μας. Η Κοιλάδα μας δεν είναι Κοιλαδίτσα όπως κάποιοι την θέλουν και την θεωρούν στην Επαρχία μας.

Τελειώνοντας, όποιοι θέλουν το καλό του Χωριού μας, ας έρθουν μαζί μας, μακριά από από προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ανάδειξη του τόπου μας, που δυστυχώς σήμερα θεωρείται ο φτωχός συγγενής της Επαρχίας μας.


Υ.Γ.: Και για όσους δεν γνωρίζουν το Δ.Σ. της ομάδας μας….


(τακτικά μέλη)

Ηλιού Παναγιώτης

Αγρίμης Παναγιώτης

Σπυράντης Άγγελος

Φλωρής Ανάργυρος

Γεωργόπουλος Γεώργιος

Θεμιστοκλής Μπάζος

Ελένης Νικόλαος

Τσατσαρός Παναγιώτης

Μπούκουρης Κοσμάς



Εκ του Γραφείου Τύπου 
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας