Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GATE2PRO



Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία της Κορωνίδας Κοιλάδας (γήπεδο Κοιλάδας), η εκδήλωση – ενημέρωση – παρουσίαση για την νέα πρωτοποριακή και καινοτόμα συνεργασία της Κορωνίδας Κοιλάδας με την εταιρεία Gate2Pro του κυρίου Γιώργου Διαμαντή.

Η αίθουσα γέμισε από γονείς των παιδιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου που διατηρεί η Κορωνίδα, αλλά και από νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχουν πάρει τα πρώτα τους παιχνίδια ή προπονούνται με την ανδρική ομάδα της Κοιλάδας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν όλοι την ανάλυση της συνεργασίας και του προγράμματος που έκανε ο κος Διαμαντής, ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου καθώς έχει παίξει πολλά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Μετά το πέρας της εισήγησης και ανάλυσης- ενημέρωσης από πλευράς οργανωτών, ακολούθησε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους γονείς, αφού είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν πολλά πράγματα τον κο Διαμαντή για την φύση του προγράμματος αλλά και τον τρόπο εφαρμογής του. Ο κος Διαμαντής προσπάθησε πολύ εύστοχα να καλύψει τις όποιες απορίες και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε καλά, κάτι που φαίνεται από την ήδη μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή από πολλούς γονείς και αθλητές της Κορωνίδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε για όλους ένα μικρό κέρασμα εκ μέρους των διοργανωτών της Κορωνίδας.










Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου